PARTNERS

Het Europees Kampioenschap honkbal in de Haarlemmermeer:

Stap in de wij-wereld van het honkbal

Honkbal opent deuren, ook voor uw bedrijf. Het Europees Kampioenschap honkbal, dat van 9 t/m 18 september in de Haarlemmermeer wordt gehouden, is dé ideale mogelijkheid om kennis te maken met deze spectaculaire mondiale sport waarin het Nederlands Koninkrijk  tot de absolute wereldtop behoort. Proef van de unieke sfeer op de tribunes in Hoofddorp en Nieuw-Vennep en verken de ‘wij-wereld’ van het honkbal  die tal van (zakelijke) kansen biedt aan uw onderneming. 

Een bezoek aan een wedstrijd van Team Kingdom of the Netherlands, zoals het team internationaal heet, is een bijzondere ervaring. Betreed tijdens het EK het prachtige stadion in Hoofddorp, waarvan er in Europa geen tweede is en verbaas u over de kracht en het reactievermogen van de slagmensen, de snoeiharde worpen van de pitchers en de mooie acties van de veldspelers. Tussen de homeruns, honkslagen, dubbelspelen en vangballen door wordt om u heen op de tribunes hartstochtelijk meegeleefd met Oranje dat z’n Europese titel wil prolongeren.

Het EK Honkbal kan uw bedrijf enorme exposure opleveren. Uw bedrijfsnaam op een van reclameborden komt prominent in beeld bij de live uitzendingen van de wedstrijden van Team Kingdom of the Netherlands op Ziggo Sport. Deze sportzender zendt alle EK-duels van Team Kingdom live uit en maakt bovendien een dagelijkse talkshow vanuit Hoofddorp met een bekende sportpresentator.

Het Koninkrijk der Nederlanden is toonaangevend  in honkbal. Ga maar na: wereldkampioen in 2011, een plek bij de laatste vier tijdens de World Baseball Classic in 2013 en vorig jaar deelname aan de eerste editie van de prestigieuze Premier 12 met de twaalf beste landen ter wereld. Onze sterren uit het Koninkrijk komen uit in de grote professionele competities in Amerika en Japan. Het zijn prestaties die ervoor zorgen, dat er met ontzag over Team Kingdom wordt gesproken. Na voetbal is er geen andere sport waarin we internationaal zoveel uitstraling hebben als in het honkbal.

Dat biedt kansen en die willen wij samen met u benutten. De organisatie van het EK honkbal, de gemeente Haarlemmermeer en Amsterdam Business hebben de handen ineengestoken en zetten samen hun deuren open voor het bedrijfsleven uit de Haarlemmermeer. Het EK biedt bedrijven de mogelijkheid om gebruik te maken van de kracht van de ‘wij-wereld’ van honkbal.

Eerder dit jaar is het netwerkplatform Baseball Means Business in het leven geroepen, bedoeld om bedrijven en overheidsvertegenwoordigers uit verschillende landen bij elkaar te brengen. In het platform zitten in Nederland gevestigde bedrijven uit Japan, Taiwan, Zuid-Korea en de Verenigde Staten van Amerika en Nederlandse bedrijven die in die landen zijn gevestigd. Ze hebben met elkaar gemeen dat honkbal er enorm populair is, een sport die overal deuren opent.

Aarzel dus niet en bezoek het EK honkbal. Behalve de mogelijkheid tot boardingreclame kunt u ook een VIP-box huren om uw eigen zakenrelaties uit te nodigen en contacten te leggen met andere bedrijven. Geniet van negen dagen tophonkbal en benut deze unieke mogelijkheid om uw zakelijke netwerk uit te breiden, iets waar wij u graag bij willen helpen.

Wij kunnen ons voorstellen dat u maar al te graag deel wilt uit maken van deze wij-wereld. Heeft u interesse in de zakelijke mogelijkheden rondom het EK Honkbal of wilt u meer weten? Neem dan contact op met commercie@knbsb.nl en wij wijzen u de weg!

Tot ziens bij het EK honkbal in de Haarlemmermeer in september! Play ball!!!

 

OOK PARTNER WORDEN?

MEER INFO